Stockholm

Stockholm med min lilla kära klass, bussresa på 3 timmar, besökte stockholmsmässan och gick där inne o strutta, begav oss till mc donalds sen tog vi 3 timmar hem. Bussresan bestod av på andra sidan häcken och massa härj med lärarna för min del. Dagen var helt okej kul tycker jag allt, mycket bättre än att sitta i skolan o glo.

Jobbat 2 mornar och 2 eftermiddagar. Trött är jag när jag cyklar hemifrån på morgonen halv 6, i två veckor ska det här hålla på tills mina chefer kommer hem igen. Benen värker och hela jag fryser till is när jag trampar till jobbet på mornarna. Men thats life.








pollar




slingar t håret

Sitter med en mössa på huvudet och klet på hårstråna. Jag färgar slingor och väntar på mat.

Färgen stinker as, starkt av en blandning som jag inte kan beskriva.

Men det kommer nog bli bra det vet jag allt, kul med förändring om något här i världen.



Den här färgen kletas in i håret just i detta nu. Resultat kommer nog upp sen.




Just a dream

Var peppad till max, jag peppade till och med till skolan igår. Bönade och bad mamma att jag skulle få gå ut genom dörren som alla andra klockan 7:30 på morgonen, men nej. "det är bättre du är hemma nu sista dagen så du blir helt frisk". Allt är så tråkigt här hemma, helt tyst. Vakna med the voice rullar som vanligt på tvn men slutar nu.

Idag är det fredag, helg och ledighet, skönt!





09:56

Madagaskar 2 slutade nyss på filmkanelen på tv.n så skön film. Och jag kan passa ihop mig själv med det lilla djuren som är överallt och ingenstans, känner mig som den precis jämt ungefär.

Fick också ett sött sms av Fanny i min klass, det gjorde min dag! Och det gjorde det mycket lättare att gå ur sängen och fixa mig någonting att äta också.


Kopia av mig själv?, ja rätt lika faktiskt.


Godmorgon

Hemma och sjuk idag med, gick och la mig med 39 graders feber igår kväll och vaknade med migrän nu för en liten stund sen.

Duntäcke & kuddar i soffan framför vakna med the voice. Är hungrig, ska fixa frukost.


Skolan trots sjuka

Jag gick upp när larmet lät vid 6:30 imorse, osmart av mig, det kände jag redan när jag klev ur sängen. Men jag gav mig inte, jag klarade matten, pedagogiskt ledarskap och nästan hela svenskan innan jag tog 12 bussen hem.

missade fisk till käk och idrott som jag ändå inte skulle vart med på så vad gör de.

Jag gjorde fisk till mig när jag kom hem istället,åt och mös med mamma innan hon åkte till jobbet.

Sitter själv och glor ut på absolut ingenting just nu. Eller ja, själv och själv är jag väl inte jag har ju mitt över sociala marsvin hos mig också, henne borde ni träffa, Kritan ett djur för sig helt enkelt.


Vill va såhär pigg nu! Begraver mig under täcket sålänge




12:14

klockan är strax efter 12, kanske bäst att laga till mig någonting att äta. Har precis kollat klart på hitta nemo, den gick på våran film kanal på tvn, diggar Doris, hon är cool.

Ska riva i både kyl och frys och laga till mig de bästa och godaste jag hittar.
Sen ska jag återvända till sängen igen för det är det ända jag orkar, har ingen ork alls kan bero på att sömnen på natten inte blir många timmar.








Morgon blogg

Klockan var halv 9 när jag vaknade och jag känner mig kanske lite bättre idag men förkylning och halsen sitter fortfarande i.
Nu pep micron och mitt jordgubbs te är klart, ska släpa mig ut i mina jul röda dun tofflor för att hämta de.


När en film, en säng och ett äpple är det ända jag ägnar mig åt.

Sitter och sjukar framför Irene Huss - tatuerad torso. Febern har inte gett sig någonting så blir hemma för mig imorgon med. Men onsdag försöker jag gå, måste iallafall gå på matten så jag hänger med i svängarna.


Denna heta unga dam saknar jag något enormt!


broken heels

Nu är bloggen tillbaka och förhoppningsvis bättre än någonsin, har rensat allt gammalt fixat en helt okej design.
Så nu kör vi bara!




RSS 2.0