gekås

Dit ska jag imorgon med en snorunge, en mamma och en mormor. Trevligt kan många tycka, tycker jag också.
Gå med en kundvagn, rivande och slitande, trötta ben och en mysig stuga.

En helg långt borta, behöver komma från min håla, skönt.
Men peppar den 13e mer! Det kommer bli på topp!


försvunnen nyckel?

Tappade bort min nykel, . letade & letade vidare. Panik! Kollar under datan och där ligger den.

Trött o borde sova.
Ska äta glass, hört att de är bra när man har ont i halsen?
Eller så har jag bara fått för mig de för de är så gott.





the last song

Den filmen kollar ja på just nu och väntar på stoffe som är för snäll och sitter i bilen för att visa upp den o fixa en donken cola till mig. Mycket snälla kompisar!!
Dock är nog jag inte världens roligaste och fräschaste människa men vad är man när man har feber o halsen skär sönder en?


stylebytyra.se

Jag är helt galen i smycken som dom flesta kanske vet.

Gick precis in på stylebytyra.se och blev fast!

Ringarna där var sjukt snygga, vill ha alla!



äntligen midsommar

filmen går nu på film kanalen, helt okej. Men tar ner sommaren med Göran istället, den är kul och den borde ni se.

skit väder är det också så vad gör det att sitta inne i mina röda dun tofflor och kolla film, absolut ingenting!




Och du är inte lite saknad, världens bästa farmor! <3

onsdag

Min hals kan dö, om en stund bär det av till vådcentralen.

Gårdagen spenderades med Yasmine i linköping kollade köksbord på IKEA, vi båda var lika hängiga.

Kom hem vid 7, gick och la mig direkt, somnade och missade house...


Söndag

Jobbat sen 7 imorse, kom hem för ungefär en timme sen, kallt o blött ute så kröp ner i täcket o här blev ja kvar.

Letar film, har mirrors 2 nere på min dator, vågar inte se den själv så letar efter någon annan.

Lång sovmorgon imorgon, tycker om måndagar, ska köra på körskolan också.


muuus!

I stallet möttes jag av en mus, jag sprang och han sprang efter mig på sina små korta ben. Svängde jag svängde han. Hans väg tog slut i ett hål i väggen, men han är kvar i stallet och jag ska dit ikväll vid 23...



Dööööööööööööööööööööö!

Tjej fest

Gårdagen spenderades hos Yasmine med fina flickor, hur kul som helst! Tack för kvällen / natten brudar!

Dagens: trött som as och jobb på det också såklart. Jobb vid 11 , 17 och jobb vid 23. Sen upp imorgon och va på jobbet vid 7, hmm låter inte som en rolig lördag. Men vila behövs från gårdagen kan jag säga! En hel del kort togs som ja kanske slänger upp några stycken när jag fått dom.


Rakad katt, blev hårlös, naken

Ska egentligen vara 6 ord men har glömt bort det sista.

Skulle skriva en historia på svenskan med 6 ord men som ändå hade en stor bakgrund och historia som man skulle kunna lista ut. Jag var med Broman och Wissen, jag kom på en, men den var för oseriös enligt våran svenska lärare, men den löd såhär:
Det var en gris, blev julskinka. Här kan man då tänka hur grisen hade det innan, hur han blev slaktad, varför just julskinka osv.

Vi gjorde en ny, kommer inte ihåg den men den va mycket bätre sa Jörgen.

Sen kom jag på den som står som överskrift, det blev skratt och vi slutade lektionen.





Ska duscha nu, imorgon ska jag på en tjejigmiddag med mysiga och galna flickor, fint!






en tappad kameleont

Matte prov på morgonen med svåra tal på ett vitt kluddrigt papper, bara massa siffror och x överallt. Jag försökte, jag kanske klarade det, jag hoppas, jag vill!

Tappade en kameleont, en sug godisbit, tappade den i omklädnings rummet. Den sprack i ungefär 25 delar. Linnea var sugen och tog den största biten och stoppade i munnen. Men jag hade en till, den höll sig hel tills jag upptäckte en spricka i den så den sprack i munnen, och allt salt kom ut.

Deppad över min trasiga godisbit körde vi step och cikelträning i gymmet. Vi passade inte där, inte jag iallafall. När jag gjort 4 stationer hamnade jag på min 5e. En stor maskin som man tränar bröst i, jag kände mig liten och för svag för dom vikterna som satt i. Kände mig inte som en biff direkt, men jag körde på ändå.

Köpt nytt köksbord, ska hjälpa pappa att bära ut det gamla, spänner mina beniga muskler och bär nu.


200 g, 135 kcal

Det blev en fet chokladkaka den största jag kunde hitta, skulle ha den medans jag pluggar. Slutade med att jag bara äter choklad, matten ligger i sängen och väntar på mig. En och en halv timme, plugga, duscha, fatta matten till provet sen är jag fast klistrad längst fram på tvn för house klockan 9.

Taggar en fin fin helg!


Choklad

Måste ha en choklad bit när jag är duktig som pluggar matte, men eftersom ja inte bor i staden måste jag ta en buss, och den går 18:01 jag ska in halndla en chokladbit och ta 18:40 bussen hem igen. Det behöver jag.

Vågade också sticka i låtsas armen och ta blodprov, fick blod båda gångerna, skakade som ett asplöv efter men det var de värt. Jag vågade hur jävla rädd jag än vet att jag är.


matematik för gymnasiet kurs B

Är för hyper för att sitta här o räkna, är för trött för att ens orka tänka.
Stackars min syster som får stå ut med mig såhär men vad gör man, skulle kunna gå ut och springa minst en mil och hem igen, chillar ner mig med en kopp te, hoppas det hjälper, annars gräver jag ner mig i rabatten.


lediga måndag

Har spenderats i mjölet för jobb sökande inte ett napp och några som skulle höra av sig, så hoppas hoppas!

Nu gäller kvällen med följande plugg: MatteB och rehabilitering, habiltering jag som aldrig tagit tag i det när jag sagt att jag ska, men nu är det nog!


Lördagens bravader

Blev upphämtad här hemma runt 4 - 5 tiden av Yasmine med familj, vi drog på kräftskiva och aj måste säga att den va allt trevlig.

Vaknade upp hos mig, hon fixade sig och gick mot dopet i hogstad kyrka som började klockan 2.

Ledig imorgon, tänkte bli vuxen och söka helg jobb nu jag vill ha pengar! Och nu kan jag inte köra det gamla vanliga med att ja ska skrapa triss eftersom lotterna har 18 års gräns! Det töntigaste jag någonsin hört, så bara så ni vet kan ni inte köpa en lott varken en tian lott eller en triss förens ni är 18 år.

Brad Paisley;Alison Krauss – Whiskey Lullaby - Featuring Alison Krauss
Världens finaste låt som också världens finaste männsika visade för mig!
Hade glömt bort den men nu går den på spel listan som aldrig förr.


hest


Mot hästen!



Freaky like me

Fredagens bravader började med matte b, gick åt helvete, förstår ingenting av ett test vi skulle göra i matte boken. Och om man klarade och förstod dom så fick man G och ja är ganska långt ifrån det just nu kan ja säga så helgen får bestå av matte pluggande.

Sen gick resten av dagen fort, vi sprang omkring med kamera, bar bord och lekte med skelettet och Torson: en halv docka med synliga organ man kan plocka ur, men vi beslutade oss för att kalla han Tarzan .

Kvällen består av Idol och mys med lilla familjen, inte varje dag man håller sig hemma.

Slänger in en skön låt med nu tänkte jag!





Torsdag

Sovmorgon, skola, köra bil och nu gäller plugg.
orkar inte men måste och jag ska!

Imorgon förberedelse inför öppet hus som är på lördag 9-13 så kom dit och glo!
Jag sitter vid ett högt bord vid ingången med en röd t shirt under OP skylten från 9-11.


MatteB

Hur mycket jag än vill slippa det så måste det göras. Hade glömt att provet i matte b är om exakt en vecka, kan ingenting för att jag fattar noll av den här skiten. Men har inget val bara att räkna, läsa och försöka fatta.

Boken kan bara dö, lika så provet. Eller så gör vi såhär att bokens alla sidor rivs ut av någon konstig anledning och våran matte lärare halkar på ett bananskal ramlar och slår huvudet i elementet. Hon kommer lida av glömska och glömmer då bort provet och alla prov vi någonsin kommer ha och ger oss alla MVG. Perfekt! Ska drömma om det inatt och hålla utkik efter en fallande stjärna eller vad som helst som ger mig en chans att kunna önska detta.


mobbad tjej på mobbad bild, hatar matte!






Sneglar snett åt vänster...

Sneglar snett åt vänster, dom ligger där, dom flyttar inte på sig. Jag tänker inte ta i dom, jag varken vill eller orkar, men jag borde. Med över hundra tunna blad med tal jag inte har en aning om och ett häfte inom rehabilitering och habilitering, ett fall att skriva orkar bara inte börja med det.

Sängen som jag sitter i ser mycket skönare ut, upp bäddad och klar, bara att dra över täcket, krypa ner och kolla klart på american pie på 6an.

Jag gör det, jag gör det nu!

Godnatt mina fina



Vi taggar...

*Kräftskiva
*40 års partaj
* Fest
*Tjej kräftskiva / infyttnings fest
*Ullared

Och mycket mycket mer, ser ut som en fin höst vill jag säga



Min helg

Helgen började såklart med fredag. Bussen gick tio i 5 till väderstad och min pulla Yasmine. Där fixade vi oss och åkte vidare till Ödeshög på kvällens första fest.  Klockan blev tio och då var det skänninge som gällde. Natten spenderades med bruden hemma hos mig.

Gårdagen kom Frida hit och vi hade hemma mys kväll med chokladbollar och film, det var på tiden tack för dagen gumman! älskar dig!<3

Dagens: mockat boxar för glatta livet på jobbet var där från halv 9 till halv 3 snacka om att de tog tid. Körde bil från hogstad runt genom väderstad, bjälbo till skänninge. Nu är yasmine här och stannar till imorgon, massa mys på det!


Pullan och jag i fredags natt! L.O.V.E



Studiedag

Cyklat, jobbat och svurit i regnet. Kall, blöt och helt slut kom jag hem för ett tag sen. Duschen står och väntar på mig nu och den känns lockande, mer lockande än vanligt.

Imorgon är det fredag och jag taggar party med en fin vän<3

Lördag ska jag träffa en undrbar och saknad vän, äntligen<3


äntligen fredag

Dagen i skolan varade från 8 till 10:25 en toppen dag som egentligen skulle hållt på fram till runt 14:50. Men med komptimmar från gårdagens resa så slutade vi ett par timmar tidigare, inte mig emot.

Eftermiddagen har bestått av jobb och ridande av en galen och pigg häst. I början var han fin och lugn, gick i form och strosade omkring som vanligt. Men sen känner jag hur han samlar alla sina krafter i bakbenen och skuter iväg sig själv. Han skenade runt med mig padocken samtidigt som han, hoppade, bockade, sparkade bakut och var helt galen.

Det är inte det enda galna idag kritan marsvinet här hemma dog med förut, hon har haft det bra hon! Men jag kommer sakna någon att kasta majs på mina ensamma dagar här hemma. Har bett mamma köpa ett nytt som kan heta Börje bara för rolighetens skull. Inte för jag tycker om dom men jag måste ha någon att hacka på och jag hoppas att Börje är en frivillig kandidat!

Upp och jobba imorgon så dags för sängen!


RSS 2.0